حذف دائمی موهای زائد ناحیه تناسلی با طب سنتی!!!

حذف دائمی موهای زائد ناحیه تناسلی با طب سنتی
حذف دائمی موهای زائد ناحیه تناسلی با طب سنتی، مجموعهای از راهکارهایی است که متخصصان طب سنتی با توجه به مزاجشناسی ارائه میدهند. طب سنتی معتقد است که زیاد شدن موهای زائد ناشی از اختلالات هورمونی یا ناشی از افزایش یک مزاج در بدن است. براساس دیدگاه طب سنتی، موهای زائد در اثر غلبه سودا در بدن ایجاد میشوند. از این رو برای رفع موهای زائد در طب سنتی پیشنهاد میشود که سودا را در بدن کاهش داد. دقت نمایید، تمام مطالب این مقاله برگرفته از صحبت های اساتید طب سنتی است. علاوه بر این روش ها در صورت تمایل میتوانید مقاله روش از بین بردن موهای زائد ناحیه تناسلی در خانه را مطالعه نمایید.
انواع روش های حذف دائمی موهای زائد ناحیه تناسلی با طب سنتی
- میل چند شاخه سبزی نعناع در روز
- استفاده از روغن مورچه اصل روی موها و حواشی آن
- ماساژ روغن رازیانه روی موها
- مصرف نصف استکان عرق رازیانه به غیر از ایام عادت ماهانه
- اجتناب از مصرف مرغ کارخانهای و گوشتهای گاو و گوساله، بادمجان و قارچ که مواد سودازا هستند
- پرهیز از قرصهای شیمیایی ضدبارداری
- میل کردن دمنوش سنبلالطیب دو واحد با گلگاوزبان یک واحد به روش چای هر روز به صورت ترکیبی
- پیادهروی یک ساعته در روز به منظور کاهش سودا در بدن
- استفاده از شربت خاکشیر با تخم شربتی به صورت ترکیبی و ناشتا با آب گرم حداقل به مدت ۴۰ روز
- مالیدن ترکیب تریاک سوخته ۲۰ گرم با سرکه صنعتی دریک استکان حل شده
- برای از بین بردن موی روی دستگاه مجاری ادراری و زیر بغل از مواد پودر نوره یا همان واجبی استفاده شود. زیرا آرسینک آن سبب فعال شدن عروق در این منافذ و بسته شدن آنها شود.
رفع موهای زائد در دیدگاه دکتر خیراندیش
برای رفع موهای زائد با طب سنتی دکتر خیر اندیش خوردن عرق رازیانه از ۴۰ روز تا ۴ ماه را توصیه میکنند. این کار موهای ضخیم به موهای نازک و کمرنگ تبدیل شوند. زمانی که موها کمرنگ و نازک شدند، باید آنها را کند و جای آنها را سرکه مالید. این روش به خصوص برای زبری صورت دختران توصیه میشود. برای درمان موهای ضخیم زنان و درمان موهای زائد زیر چانه با طب سنتی دکتر خیر اندیش بیان میکند که باید عرق رازیانه و عسل خورد تا موها نازک و کمرنگ شود. سپس آنها را اصلاح کرد و جای آنها باید با سرکه مالیده شود. اگر فرد بخواهد که هیچگاه این موهای ضخیم رشد نکنند، میتواند جای آن را با سرکه و تریاک بمالد.
از بین بردن موهای زائد دکتر روازاده
یکی از روشهای رایج در رفع موهای زائد با طب سنتی در دیدگاه دکتر روازاده استفاده از نوره است. ایشان بیان میکنند که برای رفع موهای زائد بدن به غیر از سر و صورت میتوان از نوره به این روش استفاده کرد که هر روز نوره یا واجبی اصل روی مو زائد گذاشته شود. البته برای بار نخست باید مدت زمان آن را در نظر گرفت که چه مدت زمان میبرد که موها کنده شود. زیرا در دفعات بعد موها به پرپشتی قبل باقی نمیماند که بدانید چه میزان زمان برده است. زمانی که مدت زمان لازم به دست آمد، باید دفعات بعد نیز به همان اندازه، نوره روی پوست گذاشته شود تا ریشه موهای زائد سوزانده شود. برای رفع موهای زائد در طب سنتی، واجبی یا نوره را باید روی پوست خشک گذاشت. یعنی پیش از خیس کردن پوست در حمام باید پودر نوره را با مقداری آب مخلوط کرد و روی پوست گذاشت. واجبی به مدت طولانی نباید روی پوست باقی بماند. مدت زمانی که نوره روی پوست باقی بماند بستگی به پوست افراد دارد. البته بهتر است که بیشتر از ۱۰ دقیقه نباشد.
درمان گیاهی موهای زائد زیر چانه با طب سنتی در دیدگاه دکتر روازاده
برای درمان موهای زائد زیر چانه با طب سنتی دکتر روازاده بیان میکنند که فرد باید در وهله اول، جلوی پیشرفت آن را بگیرد. به این منظور باید کارکرد تخمدان در زنان تنظیم شود. در مرحله بعد باید فرد با بند انداختن یا با استفاده از مومهای سرد و روشهای سنتی، موهای زائد را در زیر چانه، صورت یا…. بکند تا ریشههای مو نیز کنده شود. فقط اینکه باید در این مورد از تیغ زدن اجتناب کرد. روازاده همچنین بیان میکند برای رفع موهای زائد با طب سنتی در زمان عادت ماهانه نباید حمام کرد، زیرا موهای زائد زیر چانه شدت مییابد. اگر فرد مشکلات رحمی یا تخمدانی دارد باید این مشکلات درمان شود. علاوه بر این برای درمان موهای زائد زیر چانه با طب سنتی باید فرد تغذیه سالم داشته باشد. همچنین به هیچ عنوان مرغ، تخممرغ و فرآوردههای هورمونی را مصرف نکند.
رفع موهای زائد از نظر استاد سید مهدی خسروی
برای از بین بردن موهای زائد در طب سنتی استاد خسروی روشهای زیر را پیشنهاد میکنند:
- می توان دانه بذر البنج یا بنگ دانه را کوبید و در سرکه تند جوشاند. سپس آن را صاف کرد و هر بار که موها کنده میشود، چند روز و هر روز چند بار از این محلول به جاى موها زده شود. این محلول از منفذى که جاى مو بوده، نفوذ می کند و به پیاز مو میرسد و آن را از بین می برد و عوارض جانبى نیز ندارد.
- برای رفع موهای زائد با طب سنتی میتوان سعد کوفى نوع زعفرانى رنگ را پودر کرد و با مختصر کره حیوانى مخلوط کرد. سپس پس از کندن موها به جاى آنها مالید که سبب میشود پیاز مو از بین برود.
- سفیداب و پودر زاج سفید را با سرکه یا عصاره بنگ دانه مخلوط کرد و پس از کندن موها روزى چند بار جاى موها مالید. این کار در بیشتر مواقع از رویش دوباره مو پیشگیری میکند.
- پس از اصلاح بلافاصله با روغن مورچه پوست را ماساژ داد.
- مصرف ۱۲۰ روز عرق رازیانه به غیر از ایام عادت ماهانه، همراه با یک قاشق مرباخوری عسل
- میتوان پس از اپیلاسون، پودر رازیانه را خمیر کرد و به مدت نیم ساعت روی محل رویش مو گذاشت.
درمان پرمویی زنان در طب اسلامی
روایات برای رفع موهای زائد با طب سنتی، به چهار عمل شامل حجامت (بادکش)، حقنه، نوره و قی (استفراغ عمدی) سفارش می شود. در مورد درمان موهای زائد به طور قطعی کلام امام صادق علیه السلام (تخلص از کتاب توحید) دیدنی است. ایشان میفرمایند: «در آفرینش مو و ناخن حکمت و نعمت هاییست که ما خبر نداریم. دردهای بدن با خروج مو از منافذ پوست خارج می شود.» به همین علت در طب اسلامی اغلب به کوتاهی مو و استفاده از نوره به جای حذف دائمی آن، توصیه می شود. که این کار باعث رشد موها و خروج بیشتر دردها و بیماریهای بدن می شود. برای رفع موهای زائد با طب سنتی و اسلامی بهتر است که نوره در چهارشنبهها مورد استفاده قرار نگیرد. زیرا نوره به دلیل داشتن آهک از نظر مزاجی گرم بهشمار میرود. در روایات، استفاده آن در چهارشنبهها و جمعهها نهی شده است. استفاده از نوره در فصل تابستان بسیار موثرتر و ۱۰ برابر فصل زمستان اثر دارد.
رفع موهای زائد استاد ضیائی
برای درمان موهای زائد با طب اسلامی استاد ضیایی بیان میکند که ابتدا باید علت رشد موهای زائد مشخص شود. موی زیاد در زنان گاهی به دلیل ژنتیکی روی میدهد که برای رفع مشکل ژنتیکی باید درمان ژنتیکی انجام داد. ایشان میفرمایند که با طب مکمل و گیاهی نیز میتوان موهای زائد را از بین برد. در کتاب تحفه حکیم مومن از محمد مومن حسینی بیان می شود که برای رفع موهای زائد در زیر بغل یا پایین تنه، باید تخم مورچه را له کرد و به آن مالید که با این روش هیچگاه دیگر این موهای زائد رشد نخواهد کرد. ایشان همچنین تاکید میکنند که برای رفع موهای زائد با طب سنتی روغن تخم مورچه که در بازار به فروش میرسد، تقلبی است. چراکه در آن وازلین، پارافین شمع و گلیسیرین وجود دارد و خالص نیست و اثربخشی بسیار پایینی دارد. برای تهیه روغن تخم مورچه اصل میتوان در فصل بهار پس از باران که مورچهها تخم خود را جلوی آفتاب پهن میکنند تخم مورچهها را جمع کرد.
رفع موهای زائد با طب اسلامی در دیدگاه آیت الله تبریزیان
برای درمان موهای زائد آیت الله تبریزیان بیان میکنند که ابتدا باید بررسی کرد که علت این عارضه چیست. گاهی موهای زائد معلول غلبه صفرا است و باید صفرا در بدن درمان شود که در این راستا باید از خرفه و کاسنی استفاده کرد. یک داروی دیگری نیز به نام داروی مو زائد داریم که میتواند موثر واقع شود. حکیم تبریزیان میگویند برای رفع موهای زائد با طب سنتی ابتدا باید آنها را با نخ کند. و سپس پوست سبز باقلا را له کرد و روزی چهار تا پنج بار روی محل رشد موها مالید. در این صورت دیگر مو رشد نخواهد کرد و اگر هم رشد کند، بسیار نرم و نازک خواهد بود. همچنین برای درمان موهای زائد با طب اسلامی همواره توصیه میکنند از مصرف مرغهای هورمونی اجتناب شود.
لیزر موهای زائد از نظر دکتر خیراندیش چگونه است؟
از نظر طب سنتی تا زمانی که شخص مشکلات اساسی بدن را حل نکند، لیزر موهای زائد تاثیری ندارد و دوباره ممکن است با سرعت و ضخامت بیشتری موهای زائد رشد کند.برای مثال برخی خانم ها دچار اختلالات قاعدگی هستند و بایستی در ابتدا این مشکل را حل کنند و سپس به دنبال لیزر موهای زائد باشند.
درمان موهای زائد چانه با رازیانه چگونه است؟
همانطور که گفته شد برای رفع موهای زائد، با طب سنتی دکتر خیر اندیش، مصرف عرق رازیانه به مدت ۴۰ روز تا ۴ ماه توصیه میشود تا موهای ضخیم به موهای کمرنگ و نازک تبدیل شوند. سپس میتوان آنها را اصلاح کرد و جای آنها را با سرکه مالید. این روش به خصوص برای زبری صورت دختران مناسب است. همچنین، برای درمان موهای ضخیم زنان و درمان موهای زائد زیر چانه، میتوان با مصرف عرق رازیانه و عسل، موها را نازک و کمرنگ کرد و سپس با سرکه مالیدن جای آنها را پوشش داد. در صورتی که فرد بخواهد که این موهای ضخیم دیگر رشد نکنند، میتواند جای آنها را با سرکه و تریاک بمالد.
رفع موهای زائد با تریاک و سرکه نی نی سایت
همانطور که در متن مقاله گفته شد، میتوان با مصرف رازیانه جلوی رشد موهای زائد را گرفت و سپس جای آن ها سرکه و تریاک
مالید.