معایب کاشت مو به روش bht

کاشت مو به روش bht
BHT یکی از روشهای شناخته شده کاشت مو در جهان است که تنها به موضع برداشت و محل اهداکننده گرافتها اشاره دارد و ذیل انواع روشهای جراحی کاشت مو قرار نمیگیرد. کاشت مو به روش BHT این امکان را برای بیمار فراهم میکند که در صورت کافی نبودن موهای پشت سر، برداشت از نواحی دیگر بدن را امتحان کند. با زیباکلیک همراه باشید.
کاشت مو به روش bht برای

شاید غیرمنتظره به نظر برسد، اما کاشت مو به این روش برای بانوان، روش کارآمدی نیست و علت این مسئله نیز نرمی بخشهای اهداکننده مو در نواحی مختلف بدن آنهاست. وجود بافت اسکاری گسترده در سر فرد و انواع آلوپسی که در مقاله کاشت مو به آن اشاره شده نیز مانع از انجام این عمل میشود.
کاشت مو به روش bht نیست
از آنجا که این روش صرفا به امکان دریافت مو از نواحی مختلف بدن مربوط میشود، عموم کسانی که شرایط کاشت مو را دارند، قادر به انجام این روش نیز هستند. البته این روش بیشتر مختص آقایانی است که بانک موی سر ضعیفی دارند.
مراحل کاشت مو به روش bht

در کاشت مو به روش BHT، فولیکولهای مو از سر یا سایر نواحی بدن استخراج میشود. این نواحی بهطور عمده شامل اطراف قفسه سینه، کتف، ساق پا، ران، کمر و قسمتهایی میشود که بهعنوان موضعهای پرموی بدن برای برداشت مو بهشمار میآیند.
با این همه، اولویت در بهترین روش کاشت مو، برداشت گرافت از ناحیه سر است. پزشکان تاکید دارند که اگر بانک موی شخص بیمار امکان برداشت دارد، از موهای این ناحیه استفاده شود. از مهمترین عواملی که منجر به چنین تأکیدی میشود میتوان به تفاوت در موارد زیر اشاره کرد:
- نوع پوست
- ضخامت مو
- جهت فولیکولها و عمق قرارگیری آنها در لایه نهانی پوست.
گفتنی است که نحوه انجام عمل کاشت به روش BHT همچون روش کاشت مو FUE است که میتواند به روش اتوماتیک یا سنتی انجام شود و روشهایی نظیر SAFER را نیز در بر میگیرد.
متخصص کاشت مو به روش bht
توصیه میشود به سبب اهمیت برداشت مو از ناحیه اهداکننده، این عمل بهدست پزشک متخصص و در کلینیکهای کاشت مو انجام شود، چراکه کلینیکهای زیبایی ممکن است توانایی و شناخت کافی نسبت به قرارگیری فولیکول در عمق مناسب و به حساسیتهایی نظیر زاویه رشد مو و نرمی و ضخامت محل پذیرنده نداشته باشند.
مزایای کاشت مو به روش bht

مهمترین مزیت روش BHT در کاشت مو برای آقایانی است که بانک موی ضعیفی دارند و با این روش میتوانند از نواحی مختلف گرافت مو را دریافت کنند. پس از موی پشت سر بهترین ناحیه برای برداشت مو_ به سبب بیشترین بازدهی_ ناحیه ریش مردان است که بیشترین شرایط را برای تطبیق با موضع سر دارد. دومین گزینه برای برداشت مو، قفسه سینه و سومین ناحیه ساق پاست.
معایب کاشت مو به روش bht
موی بدن تفاوتهایی با موی سر و ویژگیهای منحصر به فردی دارد، از جمله اینکه
- معمولا کمپشتتر است.
- بهجز ریش، اغلب نازکتر است.
- کندتر رشد میکند.
- رشد آن پس از پیوند کمتر قابل پیشبینی است.
عوارض کاشت مو به روش bht
علاوه بر عوارض کلی کاشت مو مانند جای زخم و اسکار، ورم و…، شاخصترین عوارض این روش عبارتند از:
- امکان تغییر ساختار موهای بدن پیوند خورده به مرور زمان و تطبیقناپذیری با موهای سر
- سازگار نبودن موهای بدن با پوست و موهای سر
- امکان رشد نکردن موهای کاشته شده
- تفاوت رنگ موی کاشته شده با دیگر موهای سر
- شوک حرارتی
- التهاب پوست سر
- عفونت موضعی دائمی
- رشد و عفونت باکتریها در منافذ پوست سر
از اینرو و با توجه به گفتههای بالا، روش BHT بهسختی میتواند جایگزینی مناسب برای روشهای دیگر کاشت مو باشد. میزان رضایت پایین بیماران از این روش یکی دیگر از معایب آن است، به نوعی که گفته میشود از هر چهار بیمار تنها یک نفر از روند رشد و کیفیت موی کاشته شده رضایت دارد.
قیمت کاشت مو به روش bht
هزینه کاشت مو به این روش در ایران بهطور میانگین کمتر از 25 میلیون تومان بوده و تعداد گرافت و جلسه انجام عمل در هزینه آن تاثیرگذار است. برخی کلینیکها قیمت واحد را براساس تار مو حساب میکنند. بهطور میانگین هزینه عمل به این روش را میتوان 15 تا 20 میلیون تومان در سال 1402 تخمین زد.
اصطلاح کاشت مو به روش bht
BHT حروف اختصاری عبارت Body Hair Transplant بهمعنای برداشت مو از بدن است. به این روش، BHHT (Body Hair to Head Transplant) نیز میگویند. در ابتدا درباره اینکه در این روش موهای نواحی دیگر تا چه میزان امکان رشد در ناحیه دریافتکننده را دارند، شک وجود داشت، اما پس از آزمایشهای بسیار، متخصصان دریافتند که موها خصوصیات محل اهداکننده را دارند و میتوانند ویژگیهای ناحیه گیرنده را نیز بهدست آوردند.
آیا با این روش امکان از بین رفتن اسکارهای شدید ناشی از جراحی قبلی وجود دارد؟
بله. این روش به شکل محسوسی با استفاده از موی نواحی مختلف میتواند به از بین رفتن جای زخم یا اسکارها کمک کند.
آیا ممکن است کاشت مو به روش BHT با شکست روبهرو شود؟
این مسئله به طرز چشمگیری به ارزیابی پزشک از نوع پوست و ضخامت مو و همچنین بانک موی بیمار بستگی دارد. با این حال، بسیاری از بیماران پس از امتحان این روش، رضایت کمی از آن داشتهاند. البته این نکته نیز نباید فراموش شود که این روش برای بیماران با بانک موی ضعیف آخرین راهکار است، از اینرو یا بیمار نتیجه احتمالی را میپذیرد یا امکان دیگری در برابر خود ندارد.
میانگین دوره رشد مو در کاشت مو به روش bht، چند ماه است؟
بهطور متوسط رشد جدید یک ماه پس از عمل آغاز میشود، اما ممکن است به سبب ویژگیهای منحصر به فرد این روش، از جمله تطبیقناپذیری موها، نتیجه آن در نهایت در یک دوره یک ساله مشاهده شود.