پوست

بررسی انواع روش های درمان خال با طب سنتی

انواع روش‌های درمان خال با طب سنتی

درمان خال با طب سنتی، مجموعه‌ای از دستورالعمل‌هایی است که برای از بین رفتن خال‌های پوستی و گوشتی از سوی متخصصان این طب تجویز می‌شود. در این مقاله، دیدگاه‌ استاد عباس تبریزیان، استاد حسین خیراندیش، سیدحسن ضیایی و حسین معارفی درباره این موضوع بررسی شده است.

درمان خال استاد خیراندیش

درمان خال طب سنتی

استاد خیراندیش معتقدند برای درمان خال در طب سنتی می‌توان شیره برگ یا میوه انجیر را روی خال گوشتی مالید. این کار را باید تا زمانی ادامه داد که آن عارضه از بین برود. این روش در طب سنتی مورد تایید بیشتر متخصصان بوده است.

درمان خال استاد ضیایی

درمان خال طب سنتی

استاد ضیایی برای درمان خال با طب اسلامی، سیاهدانه تازه‌‌ای که در سرکه سیب به عمل آمده باشد را یک راهکار مناسب برای درمان خال دانسته‌اند.

در این روش، خمیر به‌دست آمده با سرکه سیب را باید روی پارچه پشمی و کتانی پهن کرد و سپس روی خال گوشتی یا دمل گذاشت تا به‌تدریج از بین برود.

درمان خال طب سنتی

درمان خال استاد تبریزیان

استاد تبریزیان برای درمان خال در طب اسلامی، داروی تجویزی خودشان به‌نام داروی پوستی-مالیدنی را پیشنهاد می­ دهند. این دارو ترکیبی است از زرنیخ که همان ترکیب آرسنیک و آهک است که در صورت ترکیب شدن با حنا می‌تواند درمان موثری برای از بین رفتن خال‌ها باشد.

 البته قابل یادآوری است که ترکیب آرسنیک و آهک همان نوره طبیعی (واجبی) است.

ایشان می‌گویند برای درمان خال در طب سنتی در این روش می‌توان معادل وزن نوره را با حنا مخلوط کرد. سپس روی خال‌ها مالید و  روی آن‌ها را با پلاستیک پوشاند.

این دارو باید از شب تا صبح روی خال‌ها باقی بماند. ایشان تاکید دارند اگر این کار با مداومت انجام شود، بهبودی حاصل خواهد شد. ظرف چند روز، خال‌ها از بین خواهند رفت و پوست جدیدی می‌روید که سالم خواهد بود.

درمان خال با طب سنتی از دیدگاه حسین معارفی

استاد حسین معارفی معتقدند برای درمان خال یکی از راهکارها استفاده از روغن کرچک است.

ترکیب روغن کرچک با جوش‌شیرین می‌تواند سبب خشک شدن شدن خال گوشتی شود. این کاردر نهایت موجب پوسته‌پوسته شدن و از بین رفتن آن ‌می شود. در طب سنتی برای درمان خال گوشتی از منظر ایشان باید روغن کرچک با جوش‌شیرین را ترکیب کرد. طوریکه که از آن خمیر غلیظی به دست بیاید. خال به صورت کامل با این خمیر و با یک چسب زخم پوشانده شود.

این کار باید دو تا سه بار در روز تکرار شود.

راهکارهای دیگر ایشان برای درمان خال های گوشتی در طب سنتی عبارتند از:

– پوست موز رسیده را می‌توان در چند نوبت روی خال گوشتی به مدت چند ساعت گذاشت تا خال از بین برود. این درمان یکی از موثرترین درمان‌هاست.

– شیره انجیر رسیده چند نوبت روی خال مالیده شود، به تدریج خال از بین می‌رود. ‌

– گذاشتن حنا برای درمان خال در طب سنتی به نقل از پیامبر اکرم(ص) توصیه شده است.

نمایش بیشتر

مقالات مشابه

‫5 دیدگاه ها

      1. سلام من برای دو روز شب ها روی خالی ک روی گردنم بود سیر گذاشتم اما پوست اطرافش تیره شد و حالت سوخته شده چکار کنم ک لکه تیرگی از بین بره

  1. سلام من یک خال روی سرم زد البته خال خونی بود ازسیر استفاده کردم ولی جواب نداد وبدتر عفونی شد و مجبور شدم جراحی کنم قبل استفاده ازسیر مشاوره گرفتم برای زرنیخ و حنا ولی استفاده نکردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن

ویزیت رایگان

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید